BESTELINFORMATIE

Betalen met iDeal
Betalen kan bij ons met iDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving. 

Betalen bij afhalen
Het is mogelijk om te betalen bij afhalen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging met een factuur. In deze orderbevestiging vind je het totale factuurbedrag, het ordernummer en onze adresgegevens. Wanneer we hebben afgesproken wanneer je je bestelling komt afhalen, kun je bij ons langskomen. Graag gepast betalen bij afhalen.

Verzending
Je bestelling wordt zsm na ontvangst van betaling en in ieder geval tussen 1-2 werkdagen verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1-2 werkdagen later bezorgd. Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan nemen wij contact met je op.

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben, laat het ons dan weten via de opmerkingen of check van tevoren even of het lukt, zodat wij ons best ervoor kunnen doen, dat je het op tijd in huis hebt.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen 6,95 euro. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de 50 euro.

Ophalen
Wil je je bestelling bij ons ophalen in Oudewater, dan kan dat! Kies bij de verzendopties voor 'afhalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met ons op, wanneer je langs wilt komen!

Toevoegen
Wil je nog iets toevoegen aan een bestelling die je al geplaatst hebt, en die nog niet is verstuurd? Dat kan! Bestel het gewenste product, kies bij de verzendopties voor 'ophalen' en laat ons via het opmerkingveld even weten, dat de nieuwe bestelling meegestuurd kan worden met de al eerder geplaatste bestelling. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten daardoor hoger uitvallen, dan nemen we even contact met je op.

Retourneren
We hopen natuurlijk dat alles naar wens is, maar mocht een product toch niet voldoen aan je verwachting, dan kun je het product terusturen. Je krijgt het bedrag van het product retour.

Opmerking
Heb je een andere opmerking of vraag neem dan altijd contact met ons op! Dan zoeken we een passende oplossing.

© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel