Levertijd & Verzenden

Levertijd
Na ontvangst van betaling streef ik ernaar je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Voor sommige producten geldt hierop een uitzondering. Mocht er toch onverhoopt een product niet op voorraad zijn dan neem ik contact met je op. 

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben, laat het me dan weten via het opmerkingenveld of check van tevoren even of het lukt, zodat ik mijn best ervoor kan doen, dat je het op tijd in huis hebt. 

Ik heb geen invloed op de aflevering van de bestellingen via PostNL of andere verzendpartijen.

Verzending Nederland
De verzendkosten bedragen 1,95 euro. De verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de 50 euro.

Verzending België
Op aanvraag verzend ik de producten naar België. Stuur hiervoor een mailtje naar info@bijhuisraad.nl.

Ophalen
Wil je je bestelling ophalen? Dan kan dat! Kies bij de verzendopties voor 'ophalen/afhalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met me op, wanneer je langs wilt komen!

Toevoegen
Wil je nog iets toevoegen aan je bestelling die je al geplaatst hebt, en die nog niet is verstuurd? Dat kan! Bestel het gewenste product, kies bij de verzendopties voor 'ophalen/afhalen' en laat ons via het opmerkingenveld event weten, dat de nieuwe bestelling meegestuurd kan worden met de al eerder geplaatste bestelling. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten hierdoor hoger uitvallen, dan neem ik even contact met je op. 

 

© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel