Verzenden & retourneren

Verzenden
1.Nederland
Verzendkosten bij bestellingen tot 50 euro bedragen 3,95 euro. Voor bestellingen vanaf 50 euro geldt gratis verzending.

2.België
Verzendkosten bij bestellingen tot 50 euro bedragen 4,50 euro. Voor bestellingen vanaf 50 euro geldt gratis verzending..

3.Overige landen: op aanvraag.

Bij Huisraad werkt samen met DPD, DHL en PostNL.

Levertijd
Indien op voorraad, op werkdagen voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!*
*Een deel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen we dus de volgende dag bij je thuis (laten) bezorgen. Bestellingen die je op zaterdag of zondag hebt geplaatst, ontvang je de dinsdag daarop. Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden, dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte - mits het bestelde artikel niet voorradig is. Bij meubeltransport kunnen wij de regel voor 16.00 uur besteld = morgen in huis! niet hanteren. Hiervoor wordt z.s.m. met jou een bezorgafspraak gemaakt. 

Retourneren
Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem! De zichttermijn is 30 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn kun  je je herroepen. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen om de artikelen terug te sturen. 

Het artikel dient in originele staat en verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - te worden teruggestuurd (zelf afgeven kan natuurlijk ook). De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant. Hieronder vind je een retourformulier met ons retouradres. Vul het formulier in en plak deze met het adres bovenop de doos. 

Je kunt het retourformulier hier downloaden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht. Dit formulier kun je hier vinden. 

Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden terugbetaald. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je je bestelling hebt betaald. 

Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Plaats je een bestelling met voorradige en niet-voorradige artikelen?
Wanneer je een bestelling plaatst met voorraadige en niet voorradige artikelen dan kan het zijn dat we je tegemoet willen komen en alvast de voorradige artikelen - uiteraard op onze kosten - naar je versturen. Dit is alleen van toepassing op bestellingen vanaf 100 euro. 

 

 

© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel