Navigatie

>BEHANGCIRKELS

Wellicht heb je ze al ergens gespot de behangcirkels. Ik vind ze echt super tof! Bij Huisraad heeft al een tijdje behangcirkels in het assortiment zitten, maar sinds kort is het assortiment uitgebreid met een kinderlijn! Hoe leuk! Stiekem vinden wij alle behangcirkels super mooi en vinden wij dat je ze op een/meerdere plek(ken) in je huis of zakelijke omgeving kunt plakken om een statement te maken.

Wat is nu eigenlijk een behangcirkel?
Een behangcirkel kun je het beste omschrijven als een hele mooie afbeelding die geprint is op een zeer goede kwaliteit vliesbehang. En nog even om je te herinneren bij vliesbehang lijm je de wand in, waardoor je dus geen behangtafel meer nodig hebt 😉. Dit betekent dat je het behang direct op de wand kunt plakken. Hierdoor is behangen een eitje! Onze behangcirkels bestaan uit vier banen welke gezamenlijk de behangcirkel vormen. De cirkels hebben een diameter van maar liefst 190 cm. Het grote voordeel aan een behangcirkel vinden wij dat deze al kant-en-klaar geleverd wordt, waardoor je zelf niet meer op maat hoeft te maken. Je hoeft ze dus alleen maar even op de wand te plakken.

Met onze behangcirkels kun je je interieur dus een hele snelle upgrade geven. Zoals ik al eerder verteld heb gaat het behangen heel gemakkelijk waardoor je in een korte tijd jouw saaie muur kunt omtoveren tot een echte blikvanger. Bij Huisraad verkoopt behangcirkels met verschillende prints, deze zijn uitlopend van o.a. Delfts blauwe bloemen, wolken, bloemen uit de Gouden Eeuw. Daarnaast zijn er ook diverse zwart-wit prints met bomen, vissen en tropische landschappen. En dan zijn er nog de super leuke behangcirkels uit de kindercollectie met prints van dieren, Nijntje, Woezel en Pip en Fiep Westendorp.

*Wijze Huisraad*
Mocht je nu niet helemaal goed weten waar je de behangcirkel het beste kunt plakken, dan zou je ervoor kunnen kiezen om de behangcirkel op een houten plaat te plakken, waardoor je deze op meerdere plekken in je interieur zou kunnen zetten. Uiteraard mag je ons ook altijd om advies vragen, stuur gerust een mailtje naar info@bijhuisraad.nl dan helpen we je graag.

Hieronder kun je al onze behangcirkels vinden! Welke is jouw favoriet?

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2019 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel