Navigatie

>VOOR JOU

Wij willen er graag zijn voor jou als klant. We helpen je met het vinden van producten voor thuis, op je werk of ergens anders. Interieurspecialisme en vriendschap zijn dan ook onze belangrijkste kernkwaliteiten. Wij willen graag dat jij met een lach en een perfecte bestelling onze webshop verlaat. Kortom, we zijn er voor jou!

We willen er alles aan doen om jou blij te maken in onze webshop. Sommige dingen die we doen wist je misschien al, andere dingen nog niet. Daarom hebben we even alles voor je op een rijtje gezet.

VOOR HET PERFECTE PRODUCT
Wat je stijl of smaak ook is, er is altijd wel een passend product te vinden. Ons assortiment verandert continue. Ontdek het product die het beste past bij jouw interieur of dat van een ander met onze Productadviseur. Welke je om advies kunt vragen per mail: info@bijhuisraad.nl.

VOOR JOUW INTERIEUR
Jouw interieur vinden wij heel speciaal. Wij delen onze kennis over inrichten, verbouwen, materialen en interieurproducten graag met je. Wil je zo lang mogelijk genieten van je interieurproducten? Vraag ons om advies: info@bijhuisraad.nl.

VOOR VRIENDEN
We zijn blij met onze klanten en zien jou dan ook als vriend. Speciaal voor jou ontwikkelen we dan ook regelmatig een nieuwsbrief waardoor je kunt profiteren van persoonlijke aanbiedingen, exclusieve uitnodigingen en ben je altijd als eerste op de hoogte van onze verwachte en nieuwe producten en het laatste interieurnieuws.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Tatyana: Alles goed. Op tijd geleverd. Tim: Levering efficient. Anneke: Levering leuk ingepakt echt een cadeau om te krijgen. Anoniem: de persoonlijke boodschap was erg leuk. Deirdre: Het product was goed verpakt en er zat een persoonlijk briefje bij. Dat vond ik erg attent. Henriette: Netjes verpakt, artikel boven mijn verwachtingen, super blij mee. Ria: Artikel was precies zoals ik het wenste. Snelle levering. Anoniem: Snel geleverd, mooi ingepakt. MJ Bulder: Het ging snel, alles verliep totaal vlekkeloos! Wat ontzettend leuk en lief ingepakt, met persoonlijke note! Erg leuk! Geen kritiek, alleen maar positief. Rob: Kwalitatief goede sticker en met een persoonlijke handgeschreven brief erbij, helemaal leuk. Anoniem: Was precies wat ik gehoopt had. Bodie: Het artikel bleek niet op voorraad te zijn. Ik kreeg dezelfde dag nog een mail van Bij Huisraad met deze mededeling en een goed alternatief voor hetzelfde bedrag aangeboden. Liesbeth: Het artikel werd snel geleverd en was zeer mooi verpakt. Bram: Artikel goed verpakt. Eerlijke en vlotte behandeling klacht.

© 2017 - 2019 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel