Het is bijna herfst!

Het is nu nog zomer, maar over een paar weken is het herfst! De herfst gaat dus bijna beginnen en we gaan weer gezellig terug naar binnen met elkaar. Hierdoor wordt je interieur belangrijker dan in de zomer. Een mooie gelegenheid om het binnen nog gezelliger te maken om te kunnen cocoonen in je huis. Je maakt je huis klaar om te cocoonen met onze tips! Na het toepassen van onze tips is natgeregend thuiskomen minder erg, omdat je thuiskomt in een fijn herfstnest. Door je interieur nu alvast voor te bereiden op de herfst kun je er straks helemaal tot rust komen als je agenda drukker en drukker wordt.

Start met opruimen
Verander je interieur met de seizoenen mee en begin rustig met het opruimen van je zomerspullen. Haal je herfstspullen alvast tevoorschijn, maak het schoon en geef ze een mooi (nieuw) plekje in je interieur. De wisseling van seizoenen is ook gelijk een mooie reden om te kijken welke spullen je nog wilt houden en welke je weg wilt doen. Wellicht zijn er ook nog producten welke je wellicht kunt upgraden waardoor je ze toch wel weer wilt houden en juist in de herfst kunt gebruiken. Met je overtollige spullen kun je wellicht een ander verblijden, verkopen op Marktplaats/Instagram of naar een kringloop bij jou in de buurt brengen. Weggooien is tenslotte zonde.

Tip: wellicht werk je nu veel thuis i.v.m. de corona, pak dan ook gelijk jouw werkplek aan. Werken in een gezellig hoekje maakt werken nog leuker kunnen wij je vertellen. 

 

Maak sfeer
Het klinkt zo makkelijk, maar we weten uit ervaring dat een hoop mensen dit stiekem toch wel lastig vinden. Daarom helpen we je er graag een handje mee met onze tips. Begin met het dimmen van je verlichting. Zet kaarsjes neer op verschillende plekken in je interieur. Het wordt extra sfeervol wanneer je kaarsjes in mooie setjes op meerdere plekken in je interieur zet. En natuurlijk niet te vergeten zet een gezellig muziekje op. Wellicht is het een leuk idee om een herfst playlist te maken, zodat jij altijd een gezellig muziekje bij de hand hebt. 

Eigenlijk kent gezelligheid geen tijd, maar op minder zonnige dagen wordt het met bovenstaande tips nog gezelliger.

Tip: wanneer je kiest voor geurkaarsen, dan gaat het ook nog is heel erg lekker ruiken in je interieur. Het is extra leuk om dan voor herfstgeuren te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan kaneel of appeltaart.


 

Zachtheid en warmte
Leuk aan de herfst vinden wij dat we weer lekker gaan cocoonen thuis. Er is toch niets fijner dan heerlijk, lekker wegkruipen onder een lekker warm en bovenal zacht dekentje op de bank als je aan het Netflixen bent. Verrijk je interieur met lekkere zachte fluwelen kussens en pak die er gewoon bij als je lekker gaat bingewatchen. Fluweel is deze herfst helemaal on trend, dus nieuwe kussens zijn volkomen welkom deze herfst. Met kussens zit en lig je tenslotte extra lekker. 

Tip: was je winterdekbed alvast, zodat deze straks lekker fris is als je deze nodig hebt.

 

   Klaar voor de herfst? 
Omarm de herfst en geniet zo nu en dan nog even na van de zomer.

Sorteer op
© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel