Je huis herfstproof maken

7 september 2020 | bij Huisraad

Wellicht ben je nog aan het nagenieten van je vakantie en heb je er nog niet aan gedacht, maar de herfst is al in zicht. En ik weet niet wat jij daar van vindt, maar ik krijg er dan heel veel zin in om m’n interieur te gaan veranderen! De herfst is een mooi seizoen vol met mooie kleuren, maar helaas zitten we door de dalende temperatuur en de regen vaker binnen. Reden genoeg om de herfst gezellig naar binnen te halen. Om jou vast op weg te helpen, deel ik de kleurtrends van deze herfst met je.

Kleurtrends herfst 2020
Om je interieur nog gezelliger te maken voor de herfst zijn de trendkleuren voor de herfst het perfecte uitgangspunt om je interieur herfstproof te maken. De kleuren voor dit seizoen zijn rijk en benadrukken ons verlangen naar veelzijdige en tijdloze kleuren. Elke kleur heeft een betekenis. Per trendkleur vertellen we waar deze symbool voor staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe pas je deze kleuren toe in je interieur?
Deze herfst staat kleur absoluut centraal en zullen we onze interieurs nog kleurrijker gaan maken. Voorheen plakten we behang op een wand of schilderden we een wand in een warme kleur. Nu mogen alle wanden van kleur(en) voorzien worden met verf en/of behang. Dit kun je doen met dezelfde kleur of door te werken met ton-sur-ton tinten. Dit is een combinatie van tinten van dezelfde kleur. Doorbreek de kleuren door deze te combineren met behang. Behang is er in vele soorten en maten, denk aan een patroonbehang, fotobehang, behangpaneel of behangcirkel. 

 

Sorteer op
© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel