Wat is interieur?

Interieur is een algemeen woord voor de binnenkant van een object. Je kunt het woord interieur hierdoor dus gebruiken voor bijvoorbeeld een auto, huis, kantoor, vergaderruimte, vliegtuig en zo kunnen we nog wel even door gaan. Als het maar gaat om de binnenkant van een object.

Interieur vs Exterieur
Het tegenovergestelde van interieur is exterieur. Exterieur betekent de buitenkant van een object.

Wat is het interieur van een huis?
Wanneer we het over het interieur van een huis hebben. Bedoelen we dus eigenlijk de inrichting van een huis. Hierbij kan je denken aan de benodigdheden om elke ruimte in huis in te richten. Denk aan een keukenblok voor de keuken, douche voor de badkamer, bed voor de slaapkamer, bank voor de woonkamer. Kortom eigenlijk alles wat in huis te vinden is. Binnen de inrichting van een huis valt niet alleen het meubilair, maar ook de hele aankleding van de woning. Hierbij kun je denken aan behang (behangcirkels, behangpanelen, fotobehang en patroonbehang), verlichting, vloerkleden, klokken, kandelaars, accessoires, beddengoed, posters, muurstickers, verf, vloeren en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Waarom een interieur?
Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij het interieur van je huis, omdat het jouw thuisbasis is. Het is de plek waar jij je terug kan trekken na een zware werkdag en waar jij privacy hebt. Maak van je huis een echt thuis. Wanneer het voor jou een echt thuis is kun je optimaal genieten van je huis. Je vind het dan ook maar al te leuk om vrienden en familie bij je thuis te ontvangen. Ga op zoek naar het interieur dat bij je past. Zodat je met een glimlach thuis kunt komen en van je interieur kunt genieten. Voel de warmte in je interieur en geef het jouw eigen persoonlijke uitstraling. Dat maakt jouw interieur uniek.

Sorteer op
© 2017 - 2020 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel