Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Foto behang

Een fotobehang muur maakt het verschil in jouw interieur. Wij noemen het ook wel fotobehang kunst. Fotobehang kopen is leuk. Een fotobehang met diepte maakt je interieur ruimtelijk.

Fotobehang prints
Bij Huisraad heeft een heleboel prints qua behang. Veel prints vallen onder de noemer fotobehang natuur. Hierbij kun je denken aan een fotobehang natuur slaapkamer of een fotobehang natuur zwart wit. Wanneer wij aan de natuur denken, dan denken we aan bloemen. Van een fotobehang bloemen worden wij blij en jij vast ook. Denk aan een fotobehang pioenrozen, fotobehang stilleven of een fotobehang vogels en bloemen. Naast bloemen vinden wij het bos ook fijn, dus een fotobehang bos mag zeker niet ontbreken. Een fotobehang bomen past hier perfect bij. Ben je een liefhebber van bergen kies dan voor een fotobehang bergen.

Stiekem is een fotobehang jungle ook wel één van onze favorieten. Denk aan een fotobehang palmbomen, fotobehang jungle dieren, fotobehang bladeren, fotobehang planten, fotobehang tropisch of een fotobehang oerwoud. En hoe leuk is een fotobehang jungle kinderkamer! Er zijn veel verschillende landschappen en ook met fotobehang landschap kunnen we jou verblijden. Denk aan een fotobehang zee of fotobehang wolken. Maar er is meer! Fotobehang dieren vinden wij fantastisch. Denk aan een fotobehang olifant, fotobehang leeuw, fotobehang tijger, fotobehang vogels, fotobehang giraf, fotobehang pauw, fotobehang panter, of fotobehang vissen. Mocht je een vervoer thema willen doorvoeren in de kinderkamer van je kleintje dan kun je denken aan een fotobehang auto of fotobehang vliegtuig.

Wat ons betreft krijgt jouw interieur de WOW-factor met een fotobehang Oude Meesters. Dit is een fotobehang kunst of een fotobehang schilderij. Dit behang is geïnspireerd op oude schilderijen uit bijvoorbeeld de Gouden Eeuw. Wil je liever een modern fotobehang? Kies dan voor een fotobehang marmer.

Qua fotobehang kleuren zijn er heel veel opties van fotobehang zwart wit tot fotobehang groen en van fotobehang roze tot fotobehang grijs.

Fotobehang ruimtes
Een fotobehang kun je in bijna elke ruimte toepassen wat ons betreft. Denk aan fotobehang slaapkamer, fotobehang woonkamer, fotobehang kinderkamer, fotobehang keuken, fotobehang babykamer, fotobehang badkamer, fotobehang eetkamer, fotobehang meidenkamer, fotobehang toilet, fotobehang kantoor en fotobehang hal.

Fotobehang afmetingen
Bij Huisraad verkoopt fotobehang in standaard maten, maar we kunnen ook fotobehang op maat laten maken als jouw maat print er niet tussen zit. Wist je dat wij ook fotobehang rond verkopen? Dat zijn onze behangcirkels. Of wil je liever een fotobehang op paneel? Kies dan voor een behangpaneel.

Fotobehang plakken
Fotobehang plakken is een eitje. Het fotobehang aanbrengen gaat gemakkelijk, want de banen zijn al kant en klaar. Het is gewoon een kwestie van de muur inlijmen en het behang erop plakken.

© 2017 - 2021 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel