Kinderboek Hup Herman!

Hup Herman is een prentenboek waarin de prenten het verhaal vertellen en de tekst een begeleidende functie heeft. Herman is een hangbuikzwijn en hij maakt zich nergens druk om, omdat hij gewoon wil rollen in de modder. Hij begrijpt niet waar die anderen zich druk over maken. Op elke pagina in het prentenboek is duidelijk dat Herman niet van druktemakers houdt. Herman is lief, knuffelbaar, stout en ook lichtelijk sloom. Schrijfster Yvonne Jagtenberg laat dit op een fantastische manier zien. Eerst wil het hangbuikzwijn niets weten van het drukke gedoe van de kippen om hem heen, maar op een gegeven moment laat hij zich toch uitdagen en gaat Herman er vandoor. Eerst kunnen de kippen Herman nog bijhouden, maar op een gegeven moment versneld Herman zich op een hele slimme manier. Hij trotseert de hoogste bergtoppen, de diepste dalen en laat zich niet stoppen. Herman stopt uiteraard wel voor een heerlijk modderbad. Uit dit prentenboek blijkt dat niet alles te voorspellen is. Maak er wat van. Het contrast tussen de kippen en het hangbuikzwijn kon niet groter zijn. Herman is uitgerekt en uit proportie, maar toch klopt het. De ontknoping van het boek is verrassend en grappig.

Het prentenboek Hup Herman is een sympathiek prentenboek met een adembenemend hangbuikzwijn. In het boek worden Hermans emoties fantastisch uitgebeeld: verwarring, tevredenheid, vastberadenheid en vermoeidheid. Het boekt geeft iedereen een goed gevoel!  

Sorteer op
  • -10%

    Hup, Herman
    Hup, Herman

    Herman het hangbuikzwijn houdt niet van wedstrijdjes. Die vindt hij maar gedoe. De kippen kakelen juist elke ochtend om het hardst wie de eerste is, de beste, de snelste. Op een dag denkt Herman: ik zal ze eens laten zien wie hier…

    € 14,99 € 13,45
© 2017 - 2021 Bij Huisraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel